“Тієї ж миті завіса в храмі розірвалася навпіл: від верху й до самого низу — й здригнулася земля, і скелі розкололися.” (Від Матвія‬ ‭27:51‬)

Нашу листівку у вигляді завіси з Храму, що роздерлася надвоє, ми також перевели у інтернет версію. Поширюймо он-лайн послання для людей про Спасіння, розповідаймо людям про саме важливіше у житті:

Так, у храмі була завіса, що закривала доступ грішної людини у присутність Святого Бога. А жертва Христа відкрила нам вільний вхід до Бога.

У листівці ми розповідаємо про історію, яка стоїть за святом Пасхи. Наводимо основні місця з Писання про смерть і воскресіння Ісуса Христа.

Ілюстративні елементи листівки розповідають історію про те, що Ісус Христос Своєю смертю за наші гріхи знищив перешкоду між Богом і людиною: завіса відкрита.

 

Пропонуємо вам посилання на відео на YouTube

 

Для зручності використовуйте, також, відео на нашій сторінці у Facebook 

Пасхальна брошура "Завіса". Full HD [1920×1080]

“Тієї ж миті завіса в храмі розірвалася навпіл: від верху й до самого низу — й здригнулася земля, і скелі розкололися.” (Від Матвія‬ ‭27:51‬)Зобразивши розірвану завісу на листівці, ми натякаємо на елементи та ритуали Храму, які вказували на Христа ще до Його приходу на Землю.Так, у храмі була завіса, що закривала доступ грішної людини у присутність Святого Бога. А жертва Христа відкрила нам вільний вхід до Бога.У листівці ми розповідаємо про історію, яка стоїть за святом Пасхи. Наводимо основні місця з Писання про смерть і воскресіння Ісуса Христа та історію про те, що Ісус Христос Своєю смертю за наші гріхи знищив перешкоду між Богом і людиною: завіса відкрита.

Опубліковано Поклик Понеділок, 13 квітня 2020 р.

 

Ілюстрація брошури

 

 

Пропонуємо також версію відео угорською мовою, що була розроблена для підтримки національних меншин Закарпаття.

брошура угорською мовою:

 

Стаття на ПОЧУЄ КОЖЕН про те, що далі людині робити після усвідомлення сенсу Пасхи.

Пасха. Що далі?