Дорогі друзі та партнери Асоціації ПОКЛИК. Подяка Богу за кожний новий день життя.

В ці тривожні часи, мабуть, у кожного відбулось переосмислення цінностей. В наші життя несправедливо прийшла справжя війна. Але Бог воює з разом із тими, на чиєму боці правда. Ми чули багато свідчень того, як ворожі снаряди падають і не вибухають, як надприродна сила допомагає нашим воїнам, як люди чудом рятуються з-під завалів та виходять з дому саме у той період, коли має «щось прилетіти». Бог робить зараз щось із серцями людей, із тими що в страху, і тими що відкривають себе для служіння іншим.

Асоціація ПОКЛИК також долучається до служіння тих, хто зараз активно свідчить людям про Христа Спасителя. Пропонуємо вам безкоштовно Молитовники для розповсюдження серед тих, кому зараз найбільше потрібна надія та утіха. Можна поширювати як на території регіонів де найважче, так і тим хто прибув у Західні регіони у пошуках порятунку, а також і по ту сторону кордону, де наших ой як не мало.

Ми займаємось створенням молитовних флаєрів з 2012 року, і в цій унікальній збірці ми об’єднали класичний Молитвослов, нашу брошуру “Боже, навчи нас молитись” та брошуру “Молитва за тебе, за твоє місто, за Україну”, “Поле взаємовідносин” та “Про стосунки у сім’ї”. Пропонуємо ряд класичних текстів молитов, основаних на важливих віршах із Біблії, щоб людині було легше розпочати або вдосконалити своє молитовне життя. У Молитовнику можна знайти Молитву благословення з Книги Чисел, Отче Наш, 91 Псалом, надихаючі місця Писання з молитвами за сім’ю та дітей, за добробут та зцілення, 10 заповідей, Нагірна Проповідь, настанови для чоловіків та дружин тощо, щодо того як мати мир з Богом, з собою, з людьми… тощо. Ми не закликаємо у даному матеріалі до якогось віровчення, а даємо можливість читачеві особисто роздумувати над словами з Біблії та прийти до власних висновків, а ще  – почати молитись до Бога, користуючись підказками зі Святого Письма. Ми показуємо актульність Святого Письма у всі часи і те, що у Бога вже є відповідь та рецепт на кожну проблему у житті. Молитовник не тільки дає першу допомогу через зразки Святого Письма для молитви, але методично веде людину далі до миру і стосунків з Богом. Вчить молитись так, щоб Бог чув їх молитви. Віримо, що цей буклет послужить багатьом серцям, що шукають порятунку, або ще не усвідомлюють потребу у допомозі, та вже опинилися на межі безвиході. Ця добірка може бути вчасним поштовхом для переосмислення свого життя.

Буклет А6 формату, на 2 скоби, 20 сторінок. На звороті є QR код, який при скануванні веде на нашу сторінку Молитва 7:14 в соцмережі Фейсбук.

ТИМЧАСОВО ЗАМОВЛЕННЯ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ

🔥Доносимо до вашого відома, що при замовленні вам слід вказати діючий, в сьогоднішніх умовах, номер відділення Нової пошти. Доставка за ваш рахунок.

За додатковими питаннями звертайтесь 067 977 4444

🔥 ВАЖЛИВО! Після розповсюдження наших брошур, нам дуже потрібно від вас отримати фото-відео, перелік населених пунктів, дані по кількості, ваші враження від проведених євангелізацій з уточненням, які були успіхи чи труднощі під час заходів, надихаючі свідоцтва Божої слави!

Звіти можна висилати у вайбер 067 155 4444 (до кінця кожного місяця, в якому відбувались роздачі)

Ось деякі фрагменти буклету, відео презентацію ви можете переглянути нижче:

 

Долучайтесь до наших груп та слідкуйте за нашими анонсами та новинами:

Viber: https://bit.ly/2VTZvIT

Telegram: https://t.me/POKLIK_org

Фейсбук: https://www.facebook.com/Poklik.org/

Читайте:

https://poklik.media/

https://www.facebook.com/Poklik.media/

https://www.facebook.com/ProStosunki/