Дорогі друзі та партнери!

Асоціація ПОКЛИК пропонує вам хороші євангелізаційні та просвітницькі матеріали, які гарно послужать вам під час зимових свят.

Календар формату А3 на 2021 рік

Календар стане гарним подарунком для рідних, знайомих, друзів та сусідів до Різдвяних свят.

При створенні дизайну, за основу взяли, запущений нами кілька місяців тому, Всеукраїнський проект Молитва 7:14.

7 розділ другої книги Хроніки з Біблії, вірш 14:

“І  впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я  Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!”

Вважаємо, це важливий крок до мобілізації всіх віруючих, щоб виконати Божі умови для зцілення рідного краю.

Цілий рік можна практикувати молитви, опираючись на Божі обітниці для нас усіх! Також, свідкуючи за допомогою цього календаря, можна показати людям, які ще не пережили особисту зустріч з Ісусом Христом, вихід із цієї страшної пандемічної ситуації в Україні і світі.

В календарях зазначені основні християнські свята, помічені державні вихідні а також сімейні свята.

Ознайомтеся з наповненням календарю:

Різдвяна листівка

стане гарним подарунком у кожен дім. Разом з таким чудовим привітанням можна принести Благу Звістку до невіруючих друзів, сусідів, перехожих тощо. Також з такими листівками можна прийти у лікарні, сиротинці чи військові бліндажі.

Формат матової листівки, – 210х230 у розгорнутому вигляді, та 210х115 у згорнутому. З лицьового боку листівки читаємо привітальну фразу з Різдвом Христовим.

Зі зворотнього боку розміщений текст під заголовком “Хто Він для тебе?”, який  пояснує сутність природи Ісуса Христа – Агнець, Цар, Господь, Людина, а також  – два Місця з Писання: з Євангелія від Матвія та Послання до Римлян.

Листівка ілюстрована фігурками Йосипа, Марії, новонародженого Ісуса, пастуха з овечками та будиночками, прикрашеними різдвяними вогниками. На малюнок вікна будинка з внутрішнього блоку листівки нанесені висічки –  людям ніби пропонується зробити вибір – хто для них Ісус Христос.

_ _ _

ЗАМОВИТИ продукцію ви можете за номером: 067 155 4444. Телефонуйте з 10:00 до 18:00 або пишіть у вайбер, телеграм.

Ваші пожертвування допоможуть нам у реалізації цього проекту.

Також ми будемо вдячні за статистичний і фото звіт з розповсюдження календарів та листівок.

ДОСТАВКУ по території України здійснюємо за допомогою кур’єрської служби “Нова Пошта” (http://novaposhta.ua/) за ваш рахунок.

СЮРПРИЗ!

Із героями з наших Різдвяних коробочок, ми, своїми силами, створили мультик.

Різдвяна історія – хороший євангелізаційний матеріал для дітей, а також для тих дорослих, хто лише починає вивчати Біблію або знаходиться у пошуку сенсу життя…

Будемо вдячні за поширення. З Новим Роком та Різдвом Христовим!!!