Людина знаходиться у постійному пошуку себе і сенсу буття. Інтуїтивно вона здогадується, що живе не так, і що в кінці її життя земного має бути якийсь результат, якесь рішення від Бога. Відмахуючись від цих думок, людина продовжує жити далі, іноді одним днем, але ніхто не зізнається, що, все ж таки, роздуми і занепокоєння є: “А що ж потім, куди потраплю я?” Більшість так і живуть, не маючи миру і життя з надлишком, яке Бог приготував для кожного… Обираючи гріх, людина все далі відходить від правди, від Божого покровительства, тому й не відчуває себе в безпеці, а часи стають дедалі скрутнішими.

Але немає іншого шляху Бога, окрім одного – людина має обрати Ісуса Христа своїм Спасителем, повірити в Нього всім серцем і усім розумінням своїм. Віддаляючись від Бога, людина все більше втрачає часу, який вона могла би прожити під Божим благословінням і захистом, і коли, можливо, зміни прийдуть в серці, може вже бути запізно жити…

Кожен, читаючий цю брошуру, зможе поставити собі питання: “А де знаходжусь я?”

Дорогі друзі та партнери ГО ПОКЛИК! Давно не бачилися з вами 🙂

З радістю, повідомляємо, що в нас з’явилася можливість надіслати вам євангелізаційні брошури “Як пізнати Бога і мати Мир?” Їх дружньо запропонувала нам фундація Masters Foundation. Вага однієї коробки – 22,7 кг, 3470 штук.

Дуже просимо, замовляйте, будь ласка, лише посильний тираж і такий, за який ви зможете відзвітувати фотографіями та статистикою по населених пунктах. Дякуємо!  Також для отримання цієї гуманітарної допомоги потрібно від вас: ПІБ, дата народження, адреса проживання, телефон, соціальна категорія. Видається лише 1 упаковка на 1 людину (по 3470 шт). Якщо вам потрібно менше, чи більше, потрібно з кимось зкооперуватися.

Благословінь Божих, рясних!

Посилання на форму для замовлення:

https://forms.gle/UeX7JLNwxBZNCvUz7