Дорогі друзі, наша команда пропонує Вам до замовлення два види пасхальних подарунків-листівок до ваших святкових богослужінь і євангелізаційних заходів: 

1. Пасхальний кошик

Пасха – це одне з найбільших християнських свят, його святкує майже кожен українець. А ось про сенс свята знають та задумуються не всі.

За допомогою наших привітальних листівок ми зможемо  спонукати людей до роздумів: “Що ж таке Пасха? Що вона означає особисто для мене? Як підготувати своє серце? І чим воно наповнене сьогодні?”

Ці питання ми виносимо в нашій вітальній листівці до Пасхи, виконаній у вигляді кошика, який для деяких людей асоціюється зі святом.

На лицьовій стороні поставлене питання ”А що в твоєму кошику?”. Чи є там любов, мир та радість, чи гнів і ненависть?

На зворотній стороні – вільне місце у вигляді вітальної карточки, щоб ви могли надрукувати привітання вашої громади або вказати адресу помісної церкви чи запрошення на святкове богослужіння.

У внутрішній частині листівки ми даємо короткий екскурс у біблійну історію “що таке Пасха?”, а також починаємо шукати відповідь на запитання “що це означає для мене?”.

У складеному вигляді листівка має розмір 21х15 см (у розгорнутому – 42х15 см.). У місці ручки кошика буде висічка, що дозволить тримати листівку в руках або повісити її на двірну ручку, цвях.

Листівка виконана з міцного паперу, що робить її ще більш святковою та приємною для вручення.

 

 

 

2 . Листівка у вигляді завіси з Храму  

Листівка виконана у вигляді яскравої завіси, яка розгортається.

Таким чином ми натякаємо на елементи та ритуали Храму, які вказували на Христа ще до Його приходу на Землю.

Так, у храмі була завіса, що закривала доступ грішної людини у присутність Святого Бога. А жертва Христа відкрила нам вільний вхід до Бога.

У листівці ми розповідаємо про історію, яка стоїть за святом Пасхи. Наводимо основні місця з Писання про смерть і воскресіння Ісуса Христа.

Ілюстративні елементи листівки розповідають історію про те, що Ісус Христос Своєю смертю за наші гріхи знищив перешкоду між Богом і людиною: завіса відкрита.

Подарувавши листівку людині, ви нагадаєте їй про те, що кожен, хто покладає надію на жертву Ісуса Христа, може бути прийнятим Богом.

Розміри листівки-завіси 105х298 мм в розгорнутому вигляді, 105х151 мм в згорнутому.

 

 

Гарних вам Пасхальних свят! 

ЗАМОВИТИ листівки ви можете :

•заповнивши форму “долучитися до проекту”;

•зателефонувавши за номером : 067 977 4444 ( з 10:00 до 18:00);

•написати на poklikoffice@gmail.com. 

ДОСТАВКУ на території України здійснюємо за допомогою кур’єрської служби “Нова Пошта” (http://novaposhta.ua/) за ваш рахунок.